Lillpitedagen 2009

Missa inte!

Adobe Reader Ladda ner hela programmet »

10:00
Öppningstal av Sera Olofsson.

10:00 - 17:00
ICA Olofssons öppnar butiken.

10:00 - 18:00
Vischan serverar hemkokt palt och finfina priser på Bohagen.

11:30 - 16:30
Prova på Line Dance
Lillpite Ullstrumpers

21:00 - 01:00
Dans till Monika Öhmans.
Entré 60:-

Det handlar om det gamla bondesamhället, öppen gård på Snårets lantbruk, fårvallning, hästkörning på gammalt vis, palt, tunnbröd, tipsrunda, musik, dans, konst, marknad, sol, bad, jakt och fiske mm, när vi den 11:e juli bjuder på en fullspäckad dag tillsammans med Pite Energi.

Gör ett besök

Här finner du ett bedårande odlingslandskap med anor från 1400-talet. Ett landskap med ängar, åkrar, berg, sjöar, älv och bäckar. Det är lätt att bli "hemmablind" och inte se den fantastiska spännvidd av det som finns i byn av hantverkare, butik, resturang och cafë och inte att glömma alla trevliga Lillpitebor som skapar liv och rörelse i området. Handla, upplev, utforska, koppla av och njut i unik miljö som är lika vacker och upplevelserik året om.

Högklassiga upplevelser

Lillpitedagen erbjuder massor med högklassiga aktiviteter, vill du finna en spännande plats där familjens alla medlemmar kan roa sig är Lillpite platsen för er.

Kom som ni är och ta en promenad fylld med upplevelser efter vägen. Titta på hästkörning på gammalt vis, fårvallning, spela boule, prova på line dance, titta på konst, baka tunnbröd, upplev en modern lanthandel, äta hemkokt palt, upptäcktsresan på Bohagen, marknad, "monster" i badet, tipsrunda med fina priser och naturen som Lillpite fiske och Lillpite jakt tillsammans med Fritid och vildmarksliv står för. Det bjuds på smakbitar av halstrad fisk,
rökt älghjärta, rökt bäver och en bit tunnbröd.

 

Lillpite Kraft ABICA olofssons lanthandel Hantverkshuset Vischan BohagenFritid & Vildmarksliv